снимка БулфотоВсички ние, социалните партньори, сме убедени, че началото на учебната

...
снимка БулфотоВсички ние, социалните партньори, сме убедени, че началото на учебната
Коментари Харесай

Янка Такева: Убедени сме, че началото на учебната година трябва да бъде във физическа среда

снимка Булфото

Всички ние, обществените сътрудници, сме уверени, че началото на учебната година трябва да бъде във физическа среда. Това сподели ръководителят на Синдиката на българските учители Янка Такева в изявление за по отношение на присъственото начало на образователната година.

„ Учениците могат да преминат в независима и самостоятелна форма на образование, в случай че родителите се опасяват и не желаят да изпращат децата си на учебно заведение. Разработили сме ограничения, в които сме описали всички случаи при вероятно заболели деца в детските градини. Детските заведения работят към този момент по тези ограничения. Такива ограничения в този момент създаваме за учебните заведения, тъй че всеки шеф да знае какво следва, какво го чака и какви стъпки би трябвало да предприеме “, изясни Такева.

Тя добави, че от позиция на Коронавирус българската просветителна система е готова за всички случаи.

„ Подготвени сме от позиция на дезинфектанти и поддържането на висока хигиена в учебните заведения и детските градини. Ще отговорим на всички наставнически претенции. Системата ни е подготвена. Така че дано всички родители и всички учители да бъдат спокойни за това, че първата съществена грижа през тази образователна година ще бъде запазване живота и здравето на учениците, учителите и останалия личен състав, който работи в системата на междинното обучение “, акцентира още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР